akce

Webcast: Business Intelligence. Big Data. Internet of Things. Analytics Cloud.

CAFIN se stal partnerem speciální on-line akce "Oracle Business Analytics", a proto všechny naše členy srdečně zveme, aby se 5.5.2016 (10:00-12:00)  připojili a sledovali, co je nového v oblastech: Business Intelligence. Big Data. Internet of Things. Analytics Cloud.

Vstup: pro členy CAFIN ZDARMA

Registrace na: http://computerworld.cz/webcast-oracle-business-analytics-2016

 

Čelíte záplavě dat z různých zdrojů, které již nejste schopni efektivně zpracovat? Trávíte více času jejich přípravou než interpretací? Potřebujete o svých klientech vědět maximum, abyste uspěli v těžké konkurenci?

Existuje řada nástrojů, které vám mohou v tomto směru pomoci, ale jen málo z nich nabízí to, co Oracle Business Analytics.

Přes naši webinářovou kameru jsme si tentokrát pozvali absolutní špičku expertůspolečnosti Oracle, s nimiž budeme na toto téma diskutovat.

Webcast se koná 5. 5. od 10:00. Postačí jen stručná registrace (odkaz výše); po vyplnění formuláře obdržíte e-mailem bližší instrukce.

Navíc každý registrovaný účastník, jenž se přihlásí do webcastu, získá jako dárek sportovní sluchátka. Pokud při registraci uvedete i své telefonní číslo, přijde vám včas upozornění v podobě SMS.

 

Další zprávy z této kategorie