akce

CAFIN DAY

Chcete si rozšířit obzor v oblasti finančního řízení? Máte vlastní náměty na témata, o kterých byste rádi hovořili s odborníky? Připravujeme pro vás příjemné letní setkání členů asociace, kde se budete nejen vzdělávat, ale i dobře bavit.

CAFIN DAY

Již čtvrtý rok pořádá CAFIN akci s názvem CAFIN DAY. Neformální setkání členů bude stejně jako v předchozích letech rozděleno na dvě části. V dopoledních hodinách proběhne odborná beseda se speciálním hostem, který rád zodpoví vaše dotazy vztahující se k dané problematice. Odpoledne se pak můžete těšit na neotřelý zábavný program, kde zapojíte nejen mozek, ale i vaše tělo.

KDE

Tradiční letní setkání členů se bude letos konat ve školicím středisku  Samechov. Nově zrekonstruovaný hotel se nachází v turisticky vyhledávané lokalitě – regionu Posázaví. Účastníci se mohou těšit na příjemné travnaté prostředí u řeky Sázavy.

KDY

Zapište si prosím do diáře datum 5. 9. 2013. Na akci se můžete zaregistrovat prostřednictvím elektronické přihlášky, kterou naleznete na stránkách asociace CAFIN.

Těšíme se na osobní setkání!

Další zprávy z této kategorie