Kdo jsme

Česká asociace pro finanční řízení je platforma pro všechny, kteří se zajímají o finanční řízení podniků, chtějí se odborně rozvíjet, vzdělávat a sdílet své zkušenosti.

SPOLUPRÁCE

Spolupráce s profesními organizacemi, finančními institucemi a dalšími zájmovými subjekty na poli finančního řízení. V našich aktivitách spolupracujeme např. s Českou asociací treasury, ACCA, Komorou certifikovaných účetních atp.

VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ

Výměna zkušeností a spolupráce mezi zástupci vědy a praxe a mezi členy asociace navzájem. (Controlleři, finanční manažeři, CFO, zástupci akademické sféry společně. Teorie a praxe u jednoho stolu.)

SYSTÉM FINANČNÍCH POZIC

Vypracování systému rozvoje finančních pozic a standardů dalšího vzdělávání pro finanční pozice včetně podpory jejich prosazení do praxe firem.

ODBORNÉ VZDĚLÁVÁNÍ

Podpora výzkumu, výuky a vzdělávání v oblasti finančního řízení, controllingu a účetnictví a vydávání odborných publikací, které se týkají těchto témat, pořádání odborných seminářů, přednášek a konferencí.

VYPRACOVÁNÍ STANDARDŮ

Vypracování jednotné controllingové koncepce a vzdělávacích standardů v oblasti controllingu a finančního řízení.

TRENDY

O novinkách v oboru informujeme tištěným časopisem CAFINews, měsíčníkem eCAFINews a také Vás zapojíme do průzkumů, díky kterým získáte získáte exklusivní srovnání své firmy s ostatními společnostmi.