článek

CRIF pro členy CAFIN: vyzkoušejte naše nástroje zdarma

Společnost CRIF přichází s nabídkou pro členy CAFIN.

Žijeme v nejisté době, a proto je potřeba věnovat pozornost tomu, s kým uzavíráme obchody. Zhoršující se hospodářská situace může negativně dopadnout i na ty firmy, které byly donedávna ještě naprosto v pořádku.

Rádi členům CAFIN pomůžeme předejít rizikům, která by se mohla objevit. Jak se říká, prevence je levnější než případná léčba. A my Vám tuto prevenci nyní nabízíme na vyzkoušení ZDARMA!

  1. Pokud uzavíráte nové obchody, dáme Vám možnost získat až 10 firemních reportů/diagramů potenciálních klientů. Podívejte se na naši nabídku reportů a vyzkoušejte naše grafické zobrazení obchodních vztahů.
  2. Potřebujete monitorovat změny ve finančním zdraví a varovné informace u stávajících klientů? Využijte na 1 měsíc službu Monitoring u 50 firem.
  3. Jste-li už v situaci, kdy Vám firemní pohledávky přerůstají přes hlavu, zpracujeme pro Vás jednorázovou analýzu platební morálky.
  4. Jestliže už dochází k tomu, že přicházíte o své klienty a potřebujete je nahradit novými nebo chcete rozšířit portfolio klientů, poskytneme Vám 200 jednotek v naší službě Margo.

 V případě zájmu o jednu nebo více forem naší bezplatné pomoci prosím pište na helpdesk.cz@crif.com

Další zprávy z této kategorie