zajímavost

Roboti čekají, nečekejte

Jak jste na tom s Robotickou automatizací administrativních procesů?

Ve výrobních firmách se již běžně využívá automatizace ve výrobě. Ať již je to automatický proces při CNC obrábění, nebo třeba robotická svařovací ruka u pokročilých výrobních linek. Princip náhrady manuální lidské práce je tedy běžný.

Bohužel zatím významně méně firem využívá tento princip ve svých administrativních procesech. Dovedete si přestavit, že nahradíte manuální práci schopné účetní softwarovým robotem, který dané manuální úkony zastane a paní účetní bude věnovat svou pozornost například analýze účetních dat a přípravě výstupů pro management.

Českou Asociaci Interim Managementu (CAIM) a Expense Reduction Analysts (ERA) zajímá úroveň využití Robotické automatizace procesů v českých firmách.

Pokud pracujete v české, ideálně výrobní, firmě prosíme, vyplňte dotazník na následujícím odkazu: https://forms.gle/E2hpgUJSJjnTnALq7

Jeho vyplnění zabere méně než 2 minuty. Jako poděkování za váš čas, vám zašleme výsledky průzkumu a také pozvánku na seminář, který se touto problematikou bude zabývat do detailu.

Koordinátor průzkumu:

Tomáš Krýsl, (tkrysl@expensereduction.com)

Partner Expense Reduction Analysts a Člen výboru České Asociace Interim Managementu

 

Další zprávy z této kategorie