článek

Kompetenční profil finančního manažera!

Česká asociace ve spolupráci s Controller Institutem vypracovala v rámci pracovní skupiny Kariérní standardy kompetenční modely pro finanční pozice. Výstupem pracovní skupiny je vzniklý dokument, který se věnuje popisu typických finančních pozic, typickým kariérním cestám napříč finančními pozicemi a který má za cíl inspirovat vzorovou organizační strukturu finančního útvaru.

A jak vypadá kompetenční model pro finančního manažera, pozici, která má ve firmě konečnou odpovědnost za finance a controlling?

Z tohoto kompetenčního profilu vychází koncepce vzdělávacího cyklu Certifikovaný finanční manažer. Jednotlivé semináře jsou vedeny zkušenými podnikovými praktiky, kteří účastníky seznámí s osvědčenými postupy finančního řízení v jejich podnikové praxi. Česká asociace pro finanční řízení je odborným garantem tohoto certifikovaného vzdělávání.

Chcete si prohloubit, zrevidovat a uspořádat své znalosti a diskutovat o svých zkušenostech s kolegy z praxe? Kontaktujte Ivetu Bajgarovou pro více informací.

Další zprávy z této kategorie